Orthomoleculair adviesbureau Monique Smit

Praktijk voor orthomoleculaire therapie

De Praktijk

In mijn praktijk werk ik vanuit de holistische gedachte. Dat wil zeggen dat ik naar het gehele plaatje kijk. Lichaam, geest en omgevingsfactoren. Deze dienen in balans te zijn.

Ieder gezondheidsprobleem is uniek en vergt een unieke behandeling. Ieder mens is anders. De gemiddelde mens bestaat niet. Ik werk niet volgens protocollen en standaarden. Mijn behandelingen zijn gericht op het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam. Samen gaan we op zoek naar de daadwerkelijke oorzaak van jouw klachten en coach ik je naar een gezonde leefstijl. Daarbij ondersteun ik je stap voor stap met adviezen zodat het ook voor jou haalbaar is. 

Voorbeelden zijn: aanpassingen in de voeding, (tijdelijke) ondersteuning met voedingssupplementen, lichaamsbeweging, aanpassingen in de leefomgeving, kookadviezen, handige tips via social media, mentale ondersteuning, workshops etc.

Mijn behandelingen zijn in principe geschikt voor iedereen. Twijfel je of ik je kan helpen, bel mij dan of stuur mij een e-mail.